16 Eylül 2022 Cuma

Clive Christian- C For Men Woody Leather With Oudh Intense EDP / 2017

 















Clive Christian- İngiliz niş parfüm firmasıdır. Şimdi Clive Christian- C For Men Woody Leather With Oudh Intense isimli parfümü değerlendirmeye karar verdim. Tatlı, pudralı, yağlı, hayvansal, plastik, sıcak, ferah, yumuşak ve yapay esintileri var. Turunçgiller, odunsu notalar, tütün, çiçeksi notalar ve deri aromaları bu parfümü şekillendiriyor. Odunsu- deri kategorisinde gösterilebilir. 

Üst- agar ağacı ( öd ağacı ), mandalina,

Orta- tütün, safran,

Alt- deri, odunsu notalar, oryantal notalar.

Clive Christian- C For Men Woody Leather Oudh Intense isimli parfümün açılışında tatlı mandalina ve limon gibi turunçgiller var. Ferah ve enerjik bu başlangıçtan sonraki bütün koku grupları hayvansal, yağlı, plastik, pudralı, sıcak ve yapay olacaktır. Önce hayvansal, plastik ve yağlı odunsu notalar ( öd ağacı teması ), tütün ve çiçeksi notalar ( safran teması ) geliyor. Sonra pudralı deri- çiçeksi notalar ( safran )- odunsu notalar ( paçuli ) sahne alıyor. Böylece parfüm tenden ayrılacaktır.

Clive Christian- C For Men Woody Leather Oudh Intense isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşmesini takiben, sahibine ve dışarıya karşı saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapacaktır. Tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Nerdeyse başlangıçtan hemen sonra etkili olan ve koku gidişatını domine eden ve pudralılıktan yapaylığa değin geniş bir yelpazede belirlenen yoğun hayvansal biçimler, kalıcılık ve fark edilirliği yükseltmiş ve fakat parfümün tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder