14 Ağustos 2022 Pazar

Clive Christian- L For Women Floral Chypre With Rich Patchouli EDP / 2017

 















Clive Christian- İngiliz niş parfüm markasıdır. Bugün Clive Christian- L For Women Floral Chypre With Rich Patchouli isimli parfümü incelemek istedim. Çiçeksi notalar, odunsu notalar ve misk içeriklidir. Tatlı, kremsi, yumuşak, sıcak, ferah ve yapay esintiler sunmaktadır. Şipre- çiçeksi kategorisinde gösterilmiştir.

Üstte çiçeksi notalar, ortada gül, yasemin ve alt notalarda paçuli aromaları açıklanıyor. 

Clive Christian- L For Women Floral Chypre With Rich Patchouli isimli parfümün açılışı, tatlı ve kremsi çiçeksi notalar tarafından yapılıyor. Gül, yasemin, manolya ve frezya hissediliyor. Devamında gül- yasemin teması, yeşil ve ferah kokan bir yapıya tahvil edecektir. Kremsi odunsu notalar ( paçuli ) ve tatlı misk aromaları kapanışı gerçekleştirmiştir. Burada yapaylık mevcuttur.

Clive Christian- L For Women Floral Chypre With Rich Patchouli isimli parfümün koku karakteri düz çizgide gidiyor. ve çok değişmiyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği takviye edilebilir. Son bölümdeki yapaylık ve genele yayılmış kremsi tatlılık rahatsız etmediğinden, tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Nota geçişleri başarılıdır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder