26 Ağustos 2022 Cuma

Bond No. 9- Dubai Gold EDP / 2017




Bond No. 9- ABD kökenli niş parfüm markasıdır. Bugün Bond No. 9- Dubai Gold isimli parfümü yorumluyoruz. Baharatlar, odunsu notalar, amber ve içkimsi notalar barındırıyor. Sıcak, tatlı, yumuşak, keskin, yapay ve ferah yapıdadır. Oryantal- baharatlı grupta gösterilmiş.

Üst- brendi içkisi, safran, acı portakal,

Orta- zencefil, sedir ağacı, gayakum ağacı,

Alt- misk, amber, paçuli, sandal ağacı.

Bond No. 9- Dubai Gold isimli parrfüm, keskin rom içkisiyle açılıyor ve bunun hemen ardından keskin biberli baharatlar geliyor. Safran çok net biçimde hissediliyor. Buna zencefil- tarçın gibi tatlı baharatlar destek veriyor. Sonlara doğru odunsu notalar sahne alacaktır. Tozlu olmakla birlikte yapay paçuli ve sıcak ve keskin sandal ağacı kapanışı domine edecektir. Buradaki tek istisna, koku karakterini ferahlatan tatlımsı yumuşak amberdir.

Bond No. 9- Dubai Gold isimli parfüm, çok hızlı akışkanlıkla tene yapışıyor / yakın kalıyor. Ancak öncesinde etkili bir fark edilirlik yapıyor. Parfümün genelindeki yüksek tatlılık ve sıcaklık, bazen baş ağrıtıcı boyutlara gelebiliyor. Bu yüzden tene dengeli dozaj verilmelidir. Sadece üç- dört fıs sıkmalısınız. Aromalar katman halindedir ve tene sıeasıyla yerleşir. Klasik anlamda sonbahar- kış, akşam vakti ve soğuk hava kokusudur. Fark edilirliği sahibine ve dışarıya karşı her daim yüksektir. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün süren kuvvetli kalıcılığı söz konusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir.

Bond No. 9- Dubai Gold : Tene yapışma / yakın kalma : Sandal ağacı, paçuli, amber, safran ve tarçın. Fark edilirlik & kalıcılık : Sonradan misk yağı efekti veren ve garip biçimde şekerlenen sandal ağacı- amber ikilsi, tarçın ve paçuli. Bütün bu saydığımız aromalar aynı zamanda baş ağrısı yapabilecek yapaylıktadır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder