3 Ekim 2022 Pazartesi

Clive Christian- E For Men Gourmand Oriental With Sweet Clove EDP / 2017

 















Clive Christian- İngiliz niş parfüm markasıdır. Bugün Clive Christian- E For Men Gourmand Oriental With Sweet Clove isimli parfümü yorumlamak amacındayım. Tatlı, kremsi, şekerli, yumuşak, sıcak, ferah ve yapay esintileri var. Çiçeksi notalar, vanilya, odunsu notalar, tütsü, ve reçineler barındırıyor. Oryantal- çiçeksi grubunda gösterilebilir.

Üstte karanfil çeşnisi, adaçayı, ortada ylang ylang, gül yağı ve alt notalarda sandal ağacı aromaları açıklanmaktadır. 

Clive Christian- E For Men Gourmand Oriental With Sweet Clove isimli parfümün açılışı ve devamı çiçeksi notalardan meydana gelmektedir. Yanık tatlı karanfil başlangıcından sonra kremsi ylang ylang, osmanthus ve manolya geliyor. Bunu tatlı gül ve sardunya takip ediyor. Karanfille birlikte sıcak tütsüler olabilir. Gayet şekerli ve elbette yapay vanilya, odunsu notalar ( sandal ağacı ) ve reçineler ( benzoin ) kapanışı yapmıştır.

Clive Christian- E For Men Gourmand Oriental With Sweet Clove isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığı var. Tene biraz dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Böyle yapılırsa günlük kullanıma, sosyal faaliyetler ve her mevsime uyar. Notalarının güçlü olması, genele yayılan tatlı / kremsi ve şekerli rayihalar, son bölümdeki yapaylık ve EDP formatında olması gibi etkenler, fark edilirliği ve kalıcılığı takviye etmiş ve fakat parfümün tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Nota geçişleri sorunsuz olmuş. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder