12 Ekim 2022 Çarşamba

Tiziana Terenzi- Eclix Extrait de Parfum / 2017



























Tiziana Terenzi- İtalyan niş parfüm markasıdır. Şimdi Tiziana Terenzi- Eclix isimli parfümü incelemekteyiz. Kremsi, tatlı, sabunsu, pudralı, sıcak ve ferah yapıdadır. Turunçgiller, çiçeksi notalar, vanilya ve odunsu notalar barındırıyor. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösteriliyor. Paolo Terenzi tasarımıdır.

Üst- vanilya, badem, iris, mandalina, limon,

Orta- limon, menekşe, zambak, turunç yaprağı,

Alt- sandal ağacı, sedir ağacı, iris kökü, misk, amber.

Tiziana Terenzi- Eclix isimli parfüm mandalina ve portakal merkezli kremsi turunçgilleri başlangıca yerleştirmiş. Bunu banyo sabunları gibi kokan ferah çiçeksi notalar takip ediyor. Menekşe, zambak ve yasemin gibi klasik tahminler yapıyoruz. Son bölüme doğru pudralı katmanlar devreye giriyor. Sandal ağacı tandanslı odunsu notalar, vanilya ve misk ile parfüm sıcaklaşıyor.

Tiziana Terenzi- Eclix isimli parfüm, günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve her mevsime yöneliktir. Tene özgürce sıkılabilir. Çünkü dengeli tatlılık, uyumlu notalar ve genel beğeniye uygun bir yapı gösteriyor. Üstelik pudralı yapı da rahatsız etmiyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder