24 Ağustos 2022 Çarşamba

Vertus- Sole Patchouli EDP / 2017



























Vertus- Fransa merkezli parfüm markasıdır. Bu markanın paçuli temalı kokusu olan Vertus- Sole Patchouli isimli parfüm, konu olarak işlenecektir. Tatlı, yumuşak, tozlu, yağlı ve kremsi vurguları önemlidir. Paçuli temasına çiçeksi notalar, misk ve amber eşlik eder. Odunsu- yeşil kategorisinde yer alabilir.

Üst- yeşil notalar, paçuli, iris kökü,

Orta- paçuli, mimoza,

Alt- paçuli, marşmelov, civet ( misk ) yağı.

Vertus- Sole Patchouli- tozlu ve yağlı paçuli vurgusuyla başlıyor. Bunu yeşil- bitkisel kokan paçuli takip etmekte. Yardımcı eleman olarak yasemin, mimoza ve frezya gibi kremsi ve yumuşak çiçeksi notalar hissediliyor. Kapanışta tatlımsı paçuli, misk ve kremsi amber bulunuyor.

Vertus- Sole Patchouli isimli parfümde, her katmanda paçuli temasına rastlıyoruz. Diğer aromalar buna eşlik ediyor. Paçuli yağlarını andıran koyu ve yoğun açılıştan sonra, paçuli teması daima ferah, enerjik ve canlı esintiler sunacaktır. Paçuli katmanları sırasıyla tene yerleşiyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Dengeli tatlılık ve genelde uyumlu notalar vardır. Aslında her mevsime, günlük kullanıma ve sosyal faaliyetlere rahatlıkla uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Kaliteli bir odunsu- çiçeksi kolonya ölçüsünde kalıcılık yapmaktadır. Gün içinde tazelenebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder