26 Eylül 2022 Pazartesi

Bvlgari- Goldea The Roman Night EDP / 2017


























Bvlgari- İtalyan mücevher ve aksesuar şirketidir. Bugün Bvlgari- Goldea The Roman Night ( Roma Gecesi ) isimli bayan parfümünü incelemeye karar verdim. Tatlı, kremsi, yumuşak ve ferah yapıdadır. Meyveler, çiçeksi notalar, biberli vurgular, odunsu notalar ve misk bu parfümün koku karakterini belirleyen unsurlardır. Şipre- çiçeksi kategorisinde gösterilmiştir.

Üst- dut, bergamot, karabiber,

Orta- yasemin, gül, sümbülteber, şakayık,

Alt- vetiver, paçuli, siyah misk, meşe yosunu.

Bvlgari- Goldea The Roman Night isimli parfümün başlangıcını birbiri ardı sıra gelen tatlı kırmızı meyveler ve hafif biberli kırmızı meyveler oluşturuyor. Ahududu, bergamot, kiraz ve pembe biber olabilir. Sonrasında kremsi- sucul çiçekler geliyor. Yasemin, lotus, gül ve frezya tahminlerini yaptım. Gene kremsi tonlarda odunsu notalar ( paçuli, vetiver ) ve miskle kapanış gerçekleşmiş.

Bvlgari- Goldea The Roman Night- görüldüğü gibi tatlı meyveler ve kremsi çiçekler / odunsu notalar katmanlarından meydana geliyor ve bunlar sırasıyla tene yerleşiyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu aromaları sayesinde günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Gün içinde tazelenebilir. Tene özgürce sıkılabilir.  Fark edilirliği ilk anda yoğun ve güçlüdür. Sonra sakinleşip normale döner. Kaliteli bir çiçeksi- meyveli kolonya kadar kalıcılık yapmaktadır.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder