28 Ocak 2023 Cumartesi

Zadig & Voltaire- This Is Him No Rules EDT / 2019

 

Zadig & Voltaire- Fransız moda markasıdır. Şimdi Zadig & Voltaire- This Is Him No Rules isimli parfümü konuşacağız. Buruk, ekşimsi, tozlu, tatlımsı, yapay, yumuşak, ferah ve hafif rayihaları var. Turunçgiller, odunsu notalar, hafif baharatlar, amber ve çiçeksi notalar barındırmakta. Oryantal- odunsu kategorisinde gösterilmekte.

Üst- greyfurt, pembe biber, limon,

Orta- sardunya, lavanta, vanilya, tütsü,

Alt- sedir ağacı, vetiver, ambroxan, paçuli.

Zadig & Voltaire- This Is Him No Rules- buruk ve ekşimsi turunçgillerle açılıyor. Hemen ardından hafif baharatımsı notalarla tozlanıyor. Canlı ve enerjik limon, portakal, misket limonu ve pembe biber hissediyoruız. Erkeksi yeşil çiçeksi notalar orta bölümde yer almıştır. Bunlar lavanta, siklamen ve sardunyadır. Kapanışta yumuşak ve biraz tozlu odunsu notalar ( vetiver baskın ) ve yapay tatlı ambergris mevcuttur. Son kertede yumuşak bir tütsü olabilir.

Zadig & Voltaire- This Is Him No Rules isimli parfümde, yapay verilmiş ambergrisin rahatsız etmediğini söylersek, parfüm günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Bunun dışında dengeli tatlılık ve uyumlu notalar vardır. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder