17 Ocak 2023 Salı

Zadig & Voltaire- This Is Her No Rules EDP / 2019


























Zadig & Voltaire- Fransız moda firmasıdır. Bugün Zadig & Voltaire- This Is Her No Rules isimli parfümü inceliyoruz. Meyveler, çiçeksi notalar, vanilya, misk ve odunsu notalarla şekilleniyor. Tatlı, kremsi, yumuşak ve ferah yapıdadır. Oryantal- çiçeksi kategorisinde gösteriliyor.

Üst- bergamot, yasemin, armut,

Orta- kestane, çırpılmış krema, vanilya, portakal çiçeği,

Alt- kum, sandal ağacı, kaşmir ağacı.

Zadig & Voltaire- This Is Her No Rules- tatlı- kremsi meyvelerle başlıyor. Armut, aslan meyvesi ve bergamot gibi meyvelerin geri planında sucul etkiler hissediliyor. Sonrasında yeşil kokan sucul ve ozonlu çiçeksi notalar geliyor. Portakal çiçeği, lotus, yasemin ve frezya gibi çiçekler seçiliyor. Bu arada sucul hissiyat artmakta. Sütlü vanilya, kremsi odunsu notalar ( sandal ağacı ) ve misk kapanışı yapacaktır.

Zadig & Voltaire- This Is Her No Rules isimli parfümün baştan sona ferah ve enerjik yapısı olduğunu söyleyelim. Su ve ozon kaynaklı nüanslar bunda özellikle etkilidir. Bu bağlamda dengeli tatlılık ve uyumlu notalar verdiğini kabul edebiliriz. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığını arttırmayı isteyebilirsiniz. Ancak buna pek gerek kalmayacak. Zaten Eau De Parfum konsantrasyonunda olmasına binaen, çabuk terleyen yağlı tende gün boyu yeterli ve tatminkâr kalıcılığı olacaktır. Kremsi çiçekler ve vanilya da bu performansa katkı yapmakta. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirleniyor. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Ne var ki, her mevsime de uyacaktır. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder