15 Ocak 2023 Pazar

Hugo Boss- Bottled Infinite EDP / 2019


























Hugo Boss- Alman moda şirketidir. Bugün Hugo Boss- Bottled Infinite isimli parfümü yorumlayacağız. Baharatlar, çiçeksi notalar, lavanta, misk, meyveler, odunsu notalar ve aromatik otlar barındırmakta. Tatlı, kremsi yumuşak, ferah ve sucul bir yapısı mevcuttur. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- elma, mandalina, tarçın, adaçayı,

Orta- lavanta, paçuli, biberiye,

Alt- sandal ağacı, zeytin ağacı.

Hugo Boss- Bottled Infinite- kremsi meyvelerle ( mandalina, portakal, armut ) başlıyor. Bunu ferah çam esintileri ve yeşil bitikiler ( biberiye, kişniş ) takip etmekte. Tatlı lavanta burada baskındır. Orta katmana doğru tatlımsı- kremsi baharatlar ( baskın tarçın, kakule ) ve yeşil kokan ferah çiçeksi notalar ( menekşe, yasemin ) sahne alacaktır. Son bölüm odunsu notalardan olışuyor : Yeşil kokan paçuli ve kremsi sandal ağacı.

Hugo Boss- Bottled Infinite isimli parfümde, yeşil koku formuna dahil çiçeksi notalar / lavanta ve aromatik otlar sucul karakterdedir. Baharatlar, meyveler ve sandal ağacının da tatlımsı- kremsi kokması, parfümün kendi içinde koku bütünlüğünü gösteriyor. Aromalar meyveli nüanslar, yeşil koku harmanı, baharatlı ve odunsu katmanlar şeklinde yapılanmış ve sırası geldikçe devreye girmiştir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmaktadır. Zaman zaman kremsiliğe kaçan koku karakteri gene de rahatsız etmiyor. Çünkü yeşil ve sucul aromalar burada dengeleyici roldedir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirleniyor. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyacaktır. Kaliteli bir yeşil & çiçeksi kolonya havasındadır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder