11 Ocak 2023 Çarşamba

Gucci- Guilty Pour Homme Cologne / 2019


























Gucci- İtalyan moda markasıdır. Bugün Gucci- Guilty Pour Homme Cologne isimli parfümü değerlendiriyoruz. Tatlımsı, pudralı, buruk, ekşimsi, ferah ve bir miktar sucul esintiler vermekte. Aromatik otlar, çiçeksi notalar, misk, turunçgiller ve odunsu notalar barındırıyor. Odunsu- çiçeksi / misk grubunda gösteriliyor.

Üst- bergamot, biberiye, ardıç meyvesi,

Orta- menekşe, kediotu, selvi bitkisi,

Alt- paçuli yaprakları, sedir ağacı, beyaz misk.

Gucci- Guilty Pour Homme Cologne- enerjik ve ferah bir açılış yapıyor : Buruk ve ekşimsi limon merkezli turunçgiller ve çam esintileri gibi kokan tatlımsı ve sucul aromatik otlar ( biberiye, ardıç meyvesi, kasnı otu sakızı ) algıladım. Sonrasında erkeksi yeşil çiçekler sahne almakta : Sardunya ve menekşe gene sucul etkiler bırakıyor. Çiçeksi notalar, parfüm tene yerleşince pudramsı tonlamalar da yapıyor : İris ve kediotu gibi klasik tahminler devreye girecektir. Kapanışta gene yeşil- bitkisel koku formu vardır : Yeşil kokan ferah paçuli, odunsu notaları temsil ediyor. Buna seyreltilmiş yumuşak misk katılıyor.

Gucci- Guilty Pour Homme Cologne isimli parfüm, hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Dengeli tatlılık ve uyumlu görülmekte. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsini.z Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder