11 Şubat 2023 Cumartesi

Hugo Boss- The Scent Absolute For Him EDP / 2019


























Hugo Boss- Alman moda markasıdır. Şimdi Hugo Boss- The Scent Absolute For Him isimli parfümü değerlendirieceğim. Turunçgiller, meyveler, lavanta, baharatlar, odunsu notalar, vanilya ve deri aromaları vermekte. Sucul, ozonlu, tatlı, şekerli, kremsi, ekşimsi, tozlu, yumuşak ve ferah yapısı var. Oryantal- baharatlı grupta gösterilmekte.

Üstte zencefil, ortada maninka meyvesi ve alt notada vetiver aromaları açıklanmış. Biz buna ilaveler yapacağız.

Hugo Boss- The Scent Absolute For Him- şekerli yapıdaki turunçgiller ve meyvelerle açılıyor. Turunçgiller baskındır. Mandalina, portakal ve vişne olabilir. Özellikle meyvelerde ekşimsilik var. Şekerli baharatlar bunu takip ediyor. Biberli zencefil ve kakule hissediliyor. Bu arada sucul ve ozonlu hissiyat var. Yeşil ferah kokan lavanta ve erkeksi çiçeksi notalar ( sardunya, lotus ) tahmin edilmekte. Turunçgiller ve baharatlar, orta bölümde kremsi hale geliyor. Son bölüme geçilirken tatlımsı yapay deri, yumuşak ve tozlu odunsu notalar ( sedir ağacı ) ve kremsi vanilya algılanıyor.

Hugo Boss- The Scent Absolute For Him isimli parfümün şekerli ve yapay aromaları burun ve zihin algısında zorlanmalara neden olabilir. Bu minvalde turunçgiller, baharatlar ve deri notalarına dikkat edilmek suretiyle dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Sucul ve ozonlu çiçeksi notaları beğendim. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde kullanılabilir. Fark edilirliği daha ziyade tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende, zencefil- deri- vanilya ekseninde günün büyük bölümünde tatminkâr bir kalıcılık veriyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder