31 Aralık 2022 Cumartesi

Giorgio Armani Prive- Orangerie Venise EDT / 2019


Giorgio Armani- İtalyan moda şirketidir. Bugün Giorgio Armani Prive- Orangerie Venise isimli parfümü yorumlayacağız. Tatlı, ekşimsi, buruk, acımsı, ferah, yumuşak ve yapay esintiler sunuyor. Turunçgiller, çiçeksi notalar, amber, odunsu notalar ve meşe yosunu içeriklerine sahiptir. Turunçgil- aromatik grubunda gösterilmekte.

Üst- acı portakal, turunçgiller, bergamot,

Orta- neroli, agathosma bitkisi,

Alt- ambroksan, meşe yosunu, sedir ağacı.

Giorgio Armani Prive- Orangerie Venise- buruk, ekşimsi ve acımsı turunçgilleri başlangıçta kullanmış. Acı portakal, bergamot ve mandalina algılıyoruz. Bunu yeşil ve ferah kokan turunçgilli erkeksi çiçeksi notalar takip ediyor. Portakal çiçeği daha yeşil- bitkisel karakterdedir. Tatlı neroliyi de sayabiliriz. Şipremsi ve enerjik kolonya gibi açılıp devam ediyor. Sonlara doğru, rahatsız etmeyen ve muhtemelen bilinçli bir tercihi yansıtan yapaylık içinde amber / ambroksan ve odunsu notalar ( sedir ağacı ) vardır. Gayet tatlı ve yeşil kokan meşe yosunuyla parfüm tenden ayrılıyor.

Giorgio Armani Prive- Orangerie Venise isimli parfüm, dengeli tatlılık ve uyumlu notalar veriyor. Sonlardaki yapaylık bile bu durumu ortadan kaldırmıyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu kokusudur. Orta bölümün devamında tatlı neroliyle beraber, tatlılık yükselse de rahatsız etmiyor. Enerjik bir turunçgilli- yeşil kolonya havasındadır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder