8 Ocak 2023 Pazar

Viktor & Rolf- Spicebomb Night Vision EDT / 2019























Viktor & Rolf- Hollanda merkezli moda markasıdır. Bugün Viktor & Rolf- Spicebomb Night Vision isimli parfümü inceleyeceğim. Meyveler, baharatlar, tütün, deri ve tonka fasülyesi gibi koku içerikleri veriyor. Aromalarında yoğun bir tatlılık, şekerlilik ve yapaylık var. Bu yüzden hemen söyleyelim, tene dengeli sıkılmasında yarar görmekteyiz. Üç- dört fıs yeterlidir. Oryantal- fujer grubunda gösteriliyor.

Üst- greyfurt, kakule, yeşil mandalina, yeşil elma,

Orta- kırmızı Şili biberi, karabiber, karanfil, muskat, adaçayı, sardunya,

Alt- tonka fasülyesi, badem, odunsu notalar.

Viktor & Rolf- Spicebomb Night Vision- şekerlenmiş ve içkiye yatırılmış / içkimsi meyvelerle açılıyor. Vişne likörü, elma ve portakal olabilir. Tatlımsı- biberli baharatlar bundan sonra geliyor. Kırmızı biber ve karabiber öne sürülmekte. Sonlara doğru yüksek tatlılık barındıran tütün ve deri aromaları var. Yapay ve şekerli tonka fasülyesi kapanışı yapıyor. Parfümün geneli şekerli ve yapay koktuğu için, daha ziyade sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortamdaki davet ve toplantılar ile gece eğlencelerinde düşünülebilir.

Viktor & Rolf- Spicebomb Night Vision isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Fark edilirliği her zaman yoğun ve saldırgandır. Çünkü etrafa hızla yayılıyor. Çabuk terleyen yağlı tende karabiber- tütün- deri- tonka fasülyesi çizgisini takip etmekle, iki güne yaklaşan yapışkan bir kalıcılığı var.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder