9 Şubat 2023 Perşembe

Memo- Winter Palace EDP / 2019


























Memo- Fransız parfüm markasıdır. Bugün Memo- Winter Palace ( Kış Sarayı ) isimli parfümü inceleme konusu seçtik. Tatlı, kremsi, yumuşak, hafif ve ferah aromaları var. Turunçgiller, amber, aromatik otlar, baharatlar ve vanilya içeriklidir. Aromatik- yeşil grupta gösterilmiş.

Greyfurt, amber, bergamot, benzoin, laden otu, portakal, sığla yağı, Tolu balzamı, vanilya, kırmızı çay, misk, tonka fasülyesi, limon, mate bitkisi, gurjan balzamı gibi notalar verilmiş.

Memo- Winter Palace- kremsi ve köpüklü turunçgillerle ( greyfurt, bergamot ) açılmış. Sonra tatlı amber geliyor. Yeşil çay ve hafif baharatlı tarzda karanfil ikilisini orta bçlümde görüyoruz. Tatlı vanilyayla kapanış yapılmış.

Memo- Winter Palace isimli parfüm, Çin kültürüne ( Çin seddi, saray yaşamı, Çin mutfağı ve çay seromonisi ) atıf yapmak için tasarlanmış. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygundur. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Kaliteli turunçgilli- aromatik bitkisel kolonya tarzındadır. Parfümün orta katmanından itibaren ferah yeşil- bitkisel aromalar belirginleşiyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder