22 Ocak 2023 Pazar

Bottega Veneta- Illusione For Her EDP / 2019


























Bottega Veneta- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Bottega Veneta- Illusione For Her isimli parfümü değerlendirmekteyiz. Tatlı, kremsi, şekerli, sucul, ozonlu, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Çiçeksi notalar, meyveler, aromatik otlar ve vanilya gibi koku içerikleri veriyor. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösterilmiş.

Üstte bergamot, kuş üzümü, ortada portakal çiçeği, incir yaprağı, alt notada tonka fasülyesi ve zeytin ağacı aromaları açıklanmaktadır.

Bottega Veneta- Illusione For Her isimli parfümün başlangıç vurguları kremsi tropik meyveler ( ananas, kuş üzümü, mango ) olmaktadır. Devamında gene kremsi tonlamalar yapan çiçeksi notalar ( yasemin, frezya ) ve vanilya kombinasyonu var. Son kısımda artık yeşil- bitkisel koku formu, gidişata tamamen hakim olacaktır. Yeşil kokan ferah çiçeksi notalar ( portakal çiçeği, şakayık ) baskındır. Bunu yeşil bitkiler ( incir yaprağı, kişniş ) destekliyor. Kapanıştaki bu yeşil notalar, toplam olarak sucul ve ozonlu karakterdedir.

Bottega Veneta- Illusione For Her- hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Bunun öncesinde, sahibine yönelik gayet kuvvetli fark edilirlik performansı var. Tatlılık genele yayılmıştır. Ancak sonradan meyveler ve vanilya bazında şekerli ve yapay hissiyata yol açmaktadır. Bu nedenle tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Bu şartla günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve sonbahar- ilkbahar arası döneme uyacaktır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Çabuk terleyen yağlı tende, özellikle vanilya ve kremsi çiçeklerle gün boyu tatminkâr bir kalıcılık vermektedir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder