18 Ocak 2023 Çarşamba

Bottega Veneta- Illusione For Him EDT / 2019



Bottega Veneta- İtalyan moda ve deri ürünleri markasıdır. Şimdi Bottega Veneta- Illusione For Him isimli parfümü yorumlayacağız. Ekşimsi, buruk, tatlımsı, yapay, yumuşak, hafif ve enerjik yapısı var. Turunçgiller, aromatik otlar, vanilya, meşe yosunu, çiçeksi notalar ve odunsu notalar barındırıyor. Odunsu grupta gösterilmiş. Ancak şipremsi yönünü de değnmek gerekir.

Üstte limon, acı portakal, ortada köknar balzamı, sedir ağacı, alt notalarda vetiver ve tonka fasülyesi açıklanmış. Buna ilaveler yapacağız.

Bottega Veneta- Illusione For Him- ekşimsi ve buruk turunçgillerle gayet canlı bir açılışa sahne oluyor. Limon ve bergamot var. Çam esintileri bunu takip etmekte. Orta katmanı ozonlu ve sucul karakterdeki erkeksi- yeşil çiçeksi notalar doldurmuş. Yasemin, lotus ve gül olabilir. Gene yeşil ferah kokan meşe yosunu ve odunsu notalar ( vetiver ) ile kapanışa geliniyor. Kapanışta kremsi vanilya yoğunlaşıyor ve şekerli tatlılık yapıyor.

Bottega Veneta- Illusione For Him isimli parfümün şipre karakteri turunçgiller, meşe yosunu ve vanilya ile açıklanabilir. Turunçgiller ekşimsi, meşe yosunu yeşil ve vanilya çok tatlı kullanılmış. Parfümün genelinde tatlılık ve yeşil- bitkisel koku formu ( meşe yosunu, çam esintileri, çiçeksi notalar, vetiver ) dikkat çekmekte. Kuşkusuz, çam esintilerini oluşturması için fesleğen, kişniş ve adaçayı gibi bitkilerin karıştırılmış olacağını düşünmeliyiz. Aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmadan önce, sahibine yönelik güçlü bir fark edilirlik denemesi yapıyor. Çabuk terleyen yağlı tende de günün büyük bölümünde tatminkâr kalıcılığı var. Şekerli vanilyadan dolayı dengeli sıkılmsını tavsiye ederim. Dört- beş fıs yetecektir. Çünkü yapaylık son bölümde etkilidir. İdeal bir sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamda düzenlenen kokteyl ve davetler ile gece eğlencelerinde düşünülebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder