30 Ekim 2022 Pazar

Azzaro- Wanted By Night EDP / 2018
























Azzaro- Fransız moda şirketidir. Bugün Azzaro- Wanted By Night isimli parfümü yorumlayacağım. Kremsi, tatlı, şekerli, yumuşak ve yapay aromaları var. Turunçgiller, odunsu notalar, baharatlar, vanilya, tütün ve deri gibi koku nüansları barındırmakta. Odunsu- baharatlı kategoride gösterilmekte.

Üst- tarçın, mandalina, lavanta, limon,

Orta- kırmızı sedir ağacı, tütsü, kimyon, meyveli notalar,

Alt- sedir ağacı, tütün, selvi bitkisi, benzoin, ISO E Super, deri, paçuli, vanilya.

Azzaro- Wanted By Night- kremsi turunçgillerle başlıyor : Mandalina ve portakal algıladım. Devamında tatlı lavanta ve şekerli baharatlar ( tarçın, kimyon ) var. Orta kısımda tütün ve yapay deri notaları tatlılığı yükseltmiş. Son bölümde gene yapay kullanılan kremsi vetiver ile karşılaşıyoruz. Şekerli vanilya kapanışı yapıyor.

Azzaro- Wanted By Night- günümüz tatlı baharatlı- lavantalı- tütünlü- derili- vanilyalı parfüm örneklerinden birdir. Neredeyse bütün notalar yüksek dozda şekerli, tatlı, yapay ve sentetik kullanıldığı için, dengeli sıkılması gerekiyor. Üç- dört fıs yeter. Daha çok öğleden sonra- akşam, soğuk havalar ve sonbahar- kış dönemine yöneliktir. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde kullanılacaktır. Fark edilirliği ilk anda yüksek ve yoğundur. Sonradan tene oturup yumuşar. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün süreyle kalıcılık yapar. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla karakterini bulmaktadır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder