31 Ekim 2022 Pazartesi

The Merchant Of Venice- Venetian Blue Intense EDP / 2018



























The Merchant Of Venice- İtalyan parfüm firmasıdır. Bugün The Merchant Of Venice- Venetian Blue Intense ( Venedik Mavisi Yoğun ) isimli parfümü değerlendiriyoruz. Tatlı, kuru, biraz tozlu, yumuşak, ve ferah yapısı var. Turunçgiller, odunsu notalar, aromatik otlar, deri ve misk gibi koku bileşenlerinden oluşmakta. Oryantal- odunsu grupta gösteriliyor.

Üst- elma, bergamot, limon, ananas,

Orta- karabiber, huş ağacı, paçuli,

Alt- meşe yosunu, ambergis, misk.

The Merchant Of Venice- Venetian Blue Intense- limon- bergamot tandanslı tatlı ve enerjik turunçgillerle başlamakta. Adaçayı ve kişniş benzeri aromatik otlar bunu destekliyor. Devamında yeşil kokan çimensi vetiver, orta bölümü domine edecektir. Kuru deri notası da en az onun kadar baskınlaşıyor. Geri planda tozlu sedir ağacı ve sıcak tütsü var. Yumuşak miskle sona gelinmekte.

The Merchant Of Venice- Venetian Blue Intense isimli parfüm, hızlı akışkanlıkla tene yakın durmakta. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Kaliteli turunçgilli ve odunsu notalı kolonya gibi düşünülebilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirleniyor. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu için idealdir. Tene özgürce sıkılabilir.

The Merchant Of Venice markası, Venietian Blue ve Venetian Blue Intense olmak üzere iki benzer parfüm çıkarmış. Bunların arasındaki farkı yorumlayalım :

Venetian Blue' da keskin turunçgilleri nispeten ferah, hatta sucul aromatik otlar destekliyordu.

Venetian Blue Intense' de ise turunçgiller tatlı ve yumuşak hale geliyor ve bunu bu sefer keskin aromatik otlar destekliyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder