24 Kasım 2022 Perşembe

Thierry Mugler- Alien Man EDT / 2018
























Thierry Mugler- Fransız moda şirketidir. Şimdi Thierry Mugler- Alien Man EDT isimli parfümü değerlendiriyoruz. Baharatlar, lavanta, aromatik otlar, deri ve vanilya ile biçimleniyor. Tatlı, sıcak, ferah, yumuşak ve metalik esintiler sunuyor. Oryantal- odunsu grupta gösterilmekte.

Üst- kayın ağacı, dereotu, anason, lavanta, limon, nane, kekik,

Orta- deri, kaşmir ağacı, osmanthus, sardunya, biber,

Alt- beyaz amber, kaşmeran, vanilya.

Thierry Mugler- Alien Man EDT- anason, lavanta ve nane harmanlı bir açılış yapıyor. Bu açılış toplamda metalik, yeşil kokan, yumuşak ve ferah biçimdedir. Orta kısımda gene yumuşak rayihalar var. Deri notasının yanında tatlımsı biberler ( karabiber ) hissediliyor. Tatlımsı vanilya kapanışı yapmıştır.

Thierry Mugler- Alien Man EDT isimli parfümün başlangıcı günümüz parfüm trendlerine ve genel beğeniye uygun olarak hafif baharatlı ve bitkisel yapıdadır. Yumuşak biberler, deri ve vanilya notası da hesaba katılırsa, dengeli tatlılık ve uyumlu aromalar olduğunu söyleyebiliriz. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmakta. Başlangıç dışında diğer aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Gene de günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyması için tene dengeli sıkmak gerekiyor. Dört- beş fıs yeter. Fark edilirliği ilk anda dışarıya karşı yoğundur. Sonrasında tensel koku haline geçer. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyunca tatminkâr kalıcılık sağlaması biberli yumuşak baharatlar- deri- vanilya eksenindeki kokularla mümkün olmalıdır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder