15 Kasım 2022 Salı

Donna Karan- DKNY Stories EDP / 2018


























Donna Karan- ABD kökenli moda markasıdır. Bugün Donna Karan- DKNY Stories isimli bayan parfümünü inceleyeceğiz. Tatlı, kremsi, yumuşak ve biraz pudralı rayihaları var. Çiçeksi notalar, baharatlar, vanilya ve odunsu notalar önemli koku bileşenleridir. Oryantal- çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst- guava, sütlü mouse, pembe biber, kakule,

Orta- yasemin zambağı, iris, beyaz çay.

Alt- vanilya, beyaz sandal ağacı, ambergis.

Donna Karan- DKNY Stories- bence yumuşak tatlı baharatlarla ( pembe biber, muskat ) açılmakta. Devamında kremsi çiçek karışımı içinden, yasemin baskın olacaktır. Bunu pudralı iris destekliyor. Kapanışta her ikisi de kremsi kullanılmış vanilya ve sandal ağacı var.

Donna Karan- DKNY Stories isimli parfüm dengeli tatlılık ve uyumlu notalar vermekte. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Sade ve gösterişsiz bir koku karakteri var.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder