18 Kasım 2022 Cuma

Xerjoff- Vintage Casamorati- Mefisto Gentiluomo EDP / 2018



























Xerjoff- İtalyan parfüm ve kozmetik firmasıdır. Şimdi Xerjoff- Vintage Casamorati- Mefisto Gentiluomo isimli parfümü konuşacağız. Turunçgiller, çiçeksi notalar, lavanta, amber, odunsu notalar ve meşe yosunu aromaları veriyor. Tatlı, buruk, ekşimsi, biraz sucul, yumuşak, ferah ve enerjik yapısı var. Turunçgil- aromatik grubunda gösteriliyor.

Üst- bergamot, lavanta, limon, greyfurt,

Orta- gül, iris, menekşe,

Alt- amber, sedir ağacı, misk.

Xerjoff- Vintage Casamorati- Mefisto Gentiluomo- bergamot ve limon baskınlığında tatlımsı, buruk ve ekşimsi turunçgillerle açılmaktadır. Tatlı lavanta ve erkeksi yeşil çiçekler ( siklamen, sardunya, menekşe ) bunu takip etmektedir. Çiçeksi notalar bir miktar sucul hissiyat veriyor. Buraya değin gayet ferah ve yumuşak etkiler yapıyor. Son bölümde tatlımsı amber, yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı ) ve misk yer alıyor.

Xerjoff- Vintage Casamorati- Mefisto Gentiluomo isimli parfüm, hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirleniyor. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Zaten kaliteli bir turunçgilli- çiçeksi kolonya tarzı yansıtıyor. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Tene özgürce sıkılabilir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder