17 Kasım 2022 Perşembe

Juliette Has a Gun- Liquid Illusion Extrait de Parfum / 2018


























Juliette Has a Gun- Fransız parfüm markasıdır. Bugün Juliette Has a Gun- Liquid Illusion isimli parfümü değerlendiriyoruz. Sabunsu, pudralı, tatlı, kremsi, yumuşak ve sıcak yapıdadır. Çiçeksi notalar, amber, vanilya, badem ve tonka fasülyesi aromaları belirgindir. Oryantal grupta gösteriliyor.

Üst- kediotu, badem, menekşe,

Orta- iris, sümbülteber, iris kökü,

Alt- tonka fasülyesi, benzoin, amber, misk.

Juliette Has a Gun- Liquid Illusion isimli parfümün açılışında baskın olan notalar bademli- sabunsu çiçekler olarak gözüküyor. Klasik kediotu, menekşe ve iris tahminleri yapılmakta. Makyaj malzemesi, ruj ve fondöten kokuları veriyor. Arka planda, kısa süreli tatlı badem ve tatlı- kremsi olabilen meyvemsi ( vişne, ahududu ) gibi nüanslar varsa da, geçiçi etkiler yapyor. Orta katmanda çiçeksi notalar parfümü domine etmeye başlıyor. Bu sefer pudralı çiçek formunda karşımızda bulunuyor. Sümbülteber, zambak ve yasemin olabilir. Buna pudralı vanilya katılıyor. Son bölümde şekerli yapay tonka fasülyesi ve tatlı amber vurguları vardır.

Juliette Has a Gun- Liquid Illusion- genelde pudralı ve sıcak esintili aromalara sahiptir. Çiçeksi notalar, amber ve vanilya bu anlamdadır. Tatlı badem ve kırmızı meyveler ise başlangıçta daha ferah ve yumuşak haldedir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Nota geçişleri başarılıdır. Ne var ki, pudralı ve sabunsu çiçekler, vanilya ve şekerli tonka fasülyesi yapay ve zorlayıcı yapıda olduğundan, tene dengeli sıkılması lazımdır. Üç- dört fıs yeter. Bu minvalde ideal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Çabuk terleyen yağlı tende yapışkan etkilerle ( şekerli, kremsi, pudralı hissiyat ) iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı vardır. Hızlı akışkanlıkla tene oturuyor. Ancak sahibine ve dışarıya karşı yüksek fark edilirlik performansı göstermekte. Dış mekân davet ve kokteylleri lie gece gezmelerinde iyi bir seçim olur.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder