19 Kasım 2022 Cumartesi

Abercrombie & Fitch- Instinct Blue Man EDT / 2018

























Abercrombie & Fitch- İngiliz moda markasıdır. Şimdi Abercrombie & Fitch- Instinct Blue Man isimli parfümü değerlendireceğiz. Kremsi, tatlı- şekerli, ferah ve ozonlu yapıdadır. Meyveler, çam esintileri, odunsu notalar, lavanta ve tonka fasülyesi gibi koku nüansları bulunur. Aromatik- fujer grubunda gösteriliyor.

Üst- bergamot, kakule, elma,

Orta- lavanta, biberiye, karabiber,

Alt- tonka fasülyesi, amber, sandal ağacı.

Abrcrombie & Fitch- Instinct Blue Man isimli parfümün açılışında ozonlu- tatlı meyveler ( elma, greyfurt ) ve tatlı lavanta birlikte algılanıyor. Metalik ama ferah bir başlangıç yapılmış. Bunu çam esintileri takip ediyor. Bu çamsı koku formu, aynı zamanda yeşil- ferah bitkisel hava vermektedir. Son kısma gelinirken, önce baş ağrısı yapabilen yapay ve şekerli tonka fasülyesini hissediyoruz. Sonra koku biraz daha yumuşuyor ve kremsi sandal ağacına çevriliyor.

Abercrombie & Fitch- Instinct Blue Man- sondaki şekerli tatlılıktan dolayı dengeli sıkılmalıdır. Bunun dışında bir sorunu yok gibi gözüküyor. Açılıştaki metalik yapılanmayı günümüz modern parfümlerinin klasik uygulaması olarak görmeliyiz. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Kalıcılık ve fark edilirlik performansı için, aromatik- meyveli kolonya tarzını düşünmeliyiz. Fark edilirliği ilk anda yoğun ve saldırgandır. Sonra hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Şekerli tonka fasülyesi, kalıcılığı bir miktar yükseltmiş. Ne var ki, gün içinde tazeleme yapılacaksa, şekerli ve yapay aromalara dikkat etmek lazımdır. Bu şartla günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyacaktır. Gene de çok sıcak havalarda sıkılmamalıdır.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder