24 Aralık 2022 Cumartesi

Viktor & Rolf- Flowerbomb Midnight EDP / 2019


 
 
 













Viktor & Rolf- Hollanda merkezli moda markasıdır. Şimdi Viktor & Rolf- Flowerbomb Midnight isimli bayan parfümünü değerlendirmeyi düşünüyoruz. Meyveler, çiçeksi notalar, vanilya ve misk içeriklerine sahiptir. Tatlı, kremsi, sıcak, serin, sucul, yumuşak, ferah, ve yapay esintileri var. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üstte kuş üzümü, nar, ortada yasemin, şakayık ve alt notalarda beyaz misk ve vanilya aromaları açıklanmış. Buna ilaveler yapacağız.

Viktor & Rolf- Flowerbomb Midnight isimli parfümün açılışını ferah ve serin kırmızı meyveler yapıyor. Tatlı ve kremsi tonlamalarla kuş üzümü, nar ve çilek var. Sonrasında çiçeksi notalar geliyor. Yasemin merkezli kremsi çiçekler önceliklidir. Gül ve zambak da hissediliyor. Bunu yeşil kokan ferah çiçeksi notalar takip etmekte. Bir miktar sucul hissiyat içinde şakayık ağırlıktadır. Lotus ve siklamen de olabilir. Kremsi ve sıcak rayihalarla vanilya- misk kombinesi kapanışı yapmıştır. Buradaki yapaylık rahatsız etmiyor.

Viktor & Rolf- Flowerbomb Midnight isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmakta. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirleniyor. Çabuk terleyen yağlı tende, günün büyük kısmında tatminkâr kalıcılığı var. Tene özgürce sıkılabilir. Tatlılık genele yayılmıştır. Son bölüm hariç, dengeli ve uyumlu notalar var. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Aslında kaliteli bir çiçeksi- meyveli kolonya gibi düşünülebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder