24 Kasım 2022 Perşembe

Amouage- Love Tuberose EDP / 2018


























Amouage- Umman kraliyet ailesinin yönetimindeki Arap niş parfüm markasıdır. Şimdi Amouage- Love Tuberose isimli bayan parfümünü değerlendireceğiz. Tatlı, şekerli, kremsi, yumuşak ve ferah yapısı genele yayılmıştır. Çiçeksi notalar baskın olmak üzere, vanilya, meyveler ve odunsu notalar barındırmaktadır. Çiçeksi- meyveli / gurme grubunda gösteriliyor.

Üst- sümbüteber, gardenya, yasemin,

Orta- krem şanti, vanilya,

Alt- sandal ağacı, sedir ağacı.

Sümbülteber Aşkı.

Amouage- Love Tuberose isimli parfümün şekerli- tatlı meyvelerle başladığını tahmin ediyoruz. Aslan meyvesi çilek ve ahududu olabilir. Tatlı- kremsi çiçeksi notalar orta katmanı forse etmekte. Yasemin, gardenya, frezya ve sümbülteber olabilir. Normalde parfümlerde tozlu- pudralı / yeşil kokan biçimde kullanılan sümbülteber, burada kremsi kullanılmış. Çiçeklere sütlü vanilya notası eşlik ediyor. Kremsi sandal ağacı, odunsu notaları temsilen kapanışı yapıyor.

Amouage- Love Tuberose- koku karakteri bakımından çok sade, basit ve gösterişsiz bir parfüm olmuş. Meyvemsi- sütlü vanilyalı- kremsi çiçekler şeklinde özetlenebilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Şekerli tatlılık genel özelliktir ancak dengeli sıkılırsa ( dört- beş fıs ) rahatsız etmez, ayrıca nota geçişleri başarılıdır. Böylece günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusu olabilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende, günün büyük kısmında tatminkâr bir kalıcılık yapmaktadır. Bununla birlikte günün farklı saatlerinde tazeleme yapılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder