21 Kasım 2023 Salı

Scalpers- The Boxing Club EDP / 2022

 















Scalpers- İspanyol moda markasıdır. Bugün Scalpers- The Boxing Club isimli parfümü değerlendirmeye alacağım. Meyveler, turunçgiller, baharatlar, çiçeksi notalar, aromatik otlar, deri, tonka fasülyesi, amber ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlı, şekerli, kremsi, pudralı, ozonlu, serin, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Oryantal- fujer kategorisinde gösterilebilir.

Üst- kakule, bergamot, karabiber,

Orta- iris, menekşe yaprağı, ravent bitkisi,

Alt- tonka fasülyesi, vetiver, kaşmir ahşabı.

Scalpers- The Boxing Club isimli parfümün başlangıcında şekerli tatlılık veren meyveler ve turunçgiller bulunuyor. Ahududu, kuş üzümü, greyfurt ve bergamot sayılabilir. Bunu modern tatlı baharatlar takip ediyor. Kremsi tatlılıktaki tarçın, kakule ve parfümün tene oturmasından sonra karabiber bu bağlamda düşünülebilir. Buraya kadar sıcak, yumuşak ve bir ölçüde ferah yapısal düzen söz konusudur. Bununla birlikte, gene orta katmanda aromatik otlar ve çiçeksi notalar var. Bunların genel yapısı serin, yeşil / bitkisel ve ozonludur. Nane, ravent bitkisi, menekşe, zambak ve iris olabilir. Ancak, ağırlık her zaman baharatlardadır. Kapanış bölümünü toplamda pudralı, sıcak ve yapay aromalar oluşturmaktadır : Deri, tonka fasülyesi, amber ve odunsu notalar ( sandal ağacı ) bu anlamda önemlidir. 

Scalpers- The Boxing Club isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet yavaş akışkanlıkla, iki saat sonra tene yerleşiyor. Devamında özellikle dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün süreyle kuvvetli kalıcılık performansına sahiptir. Tene dengeli sıkılması gerekir. Üç- dört fıs yeter. Neredeyse genele yayılmış şekerli tatlılık, kremsilik, pudralılık ve sondaki yapaylık dolayısıyla kalıcılık ve fark edilirliği artmış fakat tene dengeli dozajlanması elzem olmuştur. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder