18 Kasım 2023 Cumartesi

Salvatore Ferragamo- Bright Leather EDP / 2022

 















Salvatore Ferragamo- İtalyan ayakkabı tasarım firmasıdır. Şimdi Salvatore Ferragamo- Bright Leather isimli parfümü değerlendirmek üzereyiz. Turunçgiller, aromatik otlar, deri, misk ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlımsı, kuru, sabunsu, ferah, yumuşak, sıcak ve yapay esintiler sunuyor. Deri grubunda gösterilmiş.

Üst- bergamot, mandalina, greyfurt,

Orta- beyaz deri, fesleğen, biberiye,

Alt- sedir ağacı, misk, paçuli.

Salvatore Ferragamo- Bright Leather isimli parfümün açılışını yeşil ve ferah kokmakta olan limon, bergamot, ve mandalina gibi turunçgiller yapacaktır. Bu turunçgiller aynı zamanda tatlımsıdır. Kuru ve sabunsu fesleğen, biberiye ve kişniş olduğu tahmin edilen aromatik otlar bundan sonra gelir. Ancak, tene oturma evresinde, aromatik otlarda bariz bir yapaylık ve sentetiklik hissediliyor. Buna yumuşak deri notası katılır. Kuru tonlamalar yapan misk ve odunsu notalar ( paçuli, sedir ağacı ) kapanışı gerçekleştiriyor.

Salvatore Ferragamo- Bright Leather ( Parlak Deri ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı  akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirleniyor. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük bölümünde tatminkâr kalıcılığı mevcuttur. Gene de gün içinde tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği arttırılabilir. Sabunsu ve yapay aromatik otlar biraz rahatsız edebileceğinden, tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Böylece günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve her mevsime uyar. 

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder