2 Eylül 2023 Cumartesi

Shiseido- Ginza Eau De Parfum Murasaki / 2022

 















Shiseido- Japonya merkezli kozmetik markasıdır. Şimdi Shiseido- Ginza Eau De Parfum Murasaki isimli bayan parfümünün incelemesi yapılacaktır. Meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve vanilya içeriklidir. Tatlı, şekerli, şuruplu, kremsi, pudramsı, soğuk, sıcak, metalik, yapay, yumuşak ve ferah esintileri var. Çiçeksi- meyveli kategorisinde gösterilmiş.

Üst- nar, elma, menekşe,

Orta- mor salkım, frezya, yasemin,

Alt- kaşmir ahşabı, kaşmeran, sandal ağacı.

Shiseido- Ginza Eau De Parfum Murasaki isimli parfümün başlangıcı şekerli ve şuruplu meyvelerle gerçekleşiyor. Nar, kızılcık ve kuşburnu olabilir. Sonra metalik ve şekerli çiçeksi notalar hissediliyor. Neroli, menekşe, zambak ve frezya algıladım. Bu çiçekler, tene oturma devresinde pudramsı hale çevrilecektir. Bu bağlamda iris, kediotu ve yasemin akla gelebilir. Gayet yüksek kremsilikteki vanilya ve odunsu notalarla ( sandal ağacı ) sona gelinmiştir.

Shiseido- Ginza Eau De Parfum Murasaki isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşmesini takiben, özellikle dışarıya karşı saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca güçlü kalıcılık performansına sahiptir. Tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Genele yayılmış bulunan şekerli tatlılık, kremsilik, orta katmandan itibaren etkili olan pudramsılık ve neredeyse baştan sona görülen yapaylık, kalıcılık ve fark edilirlik değerlerini yükseltmekle birlikte tene dengeli dozaj mecburiyetini getirmiştir. İdeal sonbahar- kış, soğuk / serin hava ve akşam vakti kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. Çok sıcak yaz günlerinde sıkılması doğru olmaz. Çünkü yapay ve pudralı aromalar baş ağrıtabilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder