9 Eylül 2023 Cumartesi

Issey Miyake- L'Eau D'Issey Pour Homme Eau & Cedre Eau De Toilette Intense / 2022

 















Issey Miyake- Japonya merkezli moda markasıdır. Şimdi Issey Miyake- L'Eau D'Issey Pour Homme Eau De Toilette Intense isimli parfümü değerlendirmek istiyoruz. Ekşimsi, buruk, tatlı, serin, yumuşak, ferah, sucul ve yapay esintiler sunuyor. Turunçgiller, baharatlar ve odunsu notalar bu parfümü şekillendiriyor. Odunsu- aromatik grupta gösterilmiştir.

Üstte kakule, ortada sedir ağacı ve alt notalarda vetiver ve paçuli aromalarına yer verilmiş.

Issey Miyake- L'Eau D'Issey Pour Homme Eau & Cedre isimli parfümün açılışını yapan turunçgiller ekşimsi, buruk ve biraz da sucul karakterdedir. Gayet enerjik ve canlı limon, mandalina ve bergamot hissediliyor. Bunu takip eden tatlı ve aromatik baharatları kakule ve biber olarak tanıyoruz. Kapanışı gerçekleştiren yumuşak, tatlı ve sucul özellikte odunsu notalar, bir miktar yapaylık barındırıyor ama rahatsız edici değil. Sedir ağacı teması önemlidir. Vetiver ve paçuli buna eklemleniyor.

Issey Miyake- L'Eau D'Issey Pour Homme Eau & Cedre isimli parfümde baştan sona serin ve sucul bir yapı bulunuyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla ilişkilidir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği arttırılabilir. Aslında kaliteli bir odunsu- aromatik erkeksi kolonya havasındadır. Günlük kullanıma ve sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Yapay odunsu notalar rahatsız edici olmadığından, tene özgürce sıkılabilir. Hatta sondaki yapaylığı göz ardı edersek, dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var diyebiliriz. 

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder