29 Aralık 2022 Perşembe

Calvin Klein- Eternity Flame For Men EDT / 2019



























Calvin Klein- ABD moda markasıdır. Bugün Calvin Klein- Eternity Flame For Men isimli parfümü yorumlayacağız. Tatlı, kremsi, yumuşak, yapay ve bir miktar ferah aromaları var. Meyveler, deri, çiçeksi notalar, amber ve baharatlarla şekilleniyor. Oryantal- fujer kategorisinde gösterilmekte.

Üstte ananas, ortada biberiye, eğreltiotu, alt notada laden otu, amber ve deri aromaları açıklanmakta.

Calvin Klein- Eternity Flame For Men isimli parfüm ananas ve bergamot olduğunu tahmin ettiğimiz kremsi meyvelerle açılıyor. Bunu sardunya ve lotus gibi erkeksi yeşil çiçekler takip ediyor. Orta bölümde tatlı baharatlar, sonradan kremsi hale gelmek kaydıyla tarçın- kakule kontrolündedir. Son bölümde kremsi amber ve tatlımsı deri notaları belirgin bir yapaylık barındırıyor.

Calvin Klein- Eternity Flame For Men- her şeyden önce yoğun tatlılık ve kremsilikle belirlenen koku tarzından dolayı tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Çiçeksi notaların ferahlığı beğeniliyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Nota geçişleri sorunsuz olmuş. Yalnız sonlardaki şekerli hissiyat iyi olmamış. Bu haliyle sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde değerlendirilebilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği daha ziyade sahibine dönüktür. Sakin bir tensel kokudur. Çabuk terleyen yağlı tende, günün büyük bir bölümünde etkili kalıcılığı var.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder