20 Şubat 2023 Pazartesi

Bvlgari- Man Wood Neroli EDP / 2019
























Bvlgari- İtalyan moda ve mücevher firmasıdır. Bugün Bvlgari- Man Wood Neroli isimli parfümü yorumlamak istiyorum. Tatlı, tozlu, ferah, yumuşak ve enerjik yapısı var. Turunçgiller, çiçeksi notalar, deri / süet, misk ve odunsu notalarla şekilleniyor. Odunsu- çiçeksi / misk grubunda gösteriliyor.

Üst- bergamot, neroli,

Orta- portakal çiçeği, sedir ağacı, cypriol yağı,

Alt- deri, beyaz misk, amber, ambergis, odunsu notalar.

Bvlgari- Man Woood Neroli isimli parfüm, kaliteli kolonyası açılışı yapıyor. Yeşil ve ferah kokan tatlı turunçgiller ( limon, portakal ) var. Daha sonra gayet tatlı çiçeksi notalar geliyor. Hemen neroli ve osmanthus tahminlerimizi yapıyoruz. Yalnız bu çiçeksi notalar kısa sürede, yeşil kokan tatlı- turunçgilli çiçekler ( portakal çiçeği ? ) formuna girecektir. Son bölümde yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı ) ve misk ikilisi var. Buna gene yumuşak ve hafif tozlu süet / deri notası katılacaktır.

Bvlgari- Man Wood Neroli- son derece mükemmel ve enerjik yeşil- bitkisel ve turunçgilli koku yapısına sahiptir ve bu koku grubu parfümü domine etmektedir. Bundan dolayı günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Aromalar yeşil koku grubu ve diğer yardımcı elemanlar ( sedir ağacı, misk, süet ) olarak sırasıyla tene yerleşiyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar görülmektedir.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygunparfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder