6 Şubat 2023 Pazartesi

Prada- Candy Night EDP / 2019


























Prada- İtalyan moda firmasıdır. Bugün Prada- Candy Night isimli parfümü inceleyeceğim. Tatlı, şekerli, pudramsı, yumuşak, sıcak ve tozlu esintileri var. Turunçgiller, gurme notalar, çiçeksi notalar, vanilya ve odunsu notalarla şekilleniyor. Oryantal- vanilya kategorisinde gösteriliyor.

Üst- neroli, iris, acı portakal,

Orta- tonka fasülyesi, kakao, karamel,

Alt- vanilya, beyaz misk, çikolata, paçuli.

Prada- Candy Night- yoğun şekerli aromalarla açılmakta. Şekerli turunçgiller ve şekerli çiçeksi notalar var. Portakal ve mandalina seçiliyor. Ayrıca iris ve nerolinin, şekerli çiçekler grubuna girdiğini kendi parfüm deneylerimden biliyorum. Sonrasında tatlılık ve sıcaklık giderek yükseliyor. Orta bölüm ve kapanış, silme gurme notaların hakimiyetindedir. Tozlu kakao, sıcak çikolata, şekerli karamel ve vanilya harman halinde bulunmakta. Sonlara doğru bunlara pudralı tonka fasülyesi ve tozlu odunsu notalar ( paçuli ) katılacaktır. Böylece tenden ayrılıyor.

Prada- Candy Night isimli parfüm şekerli ve pudramsı tonlamalardan dolayı dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Aromalar şekerli çiçeksi- turunçgilli katman ve gurme katman olarak ikiye ayrılıyor ve sırasıyla tene yerleşiyor. Gerçi gurme notaların kendi içinde harmanlandığını söyledik. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Hızlı akıkanlıkla tene yapışıyor ve yakın duruyor. Çabuk terleyen yağlı tende, gurme notaları marifetiyle gün boyu kuvvetli kalıcılık yapmakta. Fark edilirliği hem sahibine hem de dışarıya yönelik olarak etkili ve yoğundur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. Yüksek tatlılığa rağmen nota geçişleri başarılı olmuş.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder