13 Şubat 2023 Pazartesi

Prada- L'Homme Prada Water Splash EDT / 2019


























Prada- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Prada- L'Homme Prada Water Splash isimli parfümü konuşacağız. Tozlu, ekşimsi, buruk, sabunsu, tatlı, yumuşak, ferah, sucul ve ozonlu yapıdadır. Turunçgiller, çiçeksi notalar, baharatlar, amber ve odunsu notalar barındırıyor. Odunsu- baharatlı grupta gösteriliyor.

Üst- neroli, mandalina yaprağı, kakule,

Orta- zencefil, iris,

Alt- amber, sandal ağacı, sedir ağacı.

Prada- L'Homme Prada Water Splash ( su sıçraması )- tozlu, buruk ve ekşimsi turunçgillerle ( bergamot, mandalina ) açılmış. Sonrasında bir miktar tatlılık barındıran ve yeşil kokan ferah turunçgilli çiçeksi notalar sahne alacaktır. Tatlı neroli ve yeşil kokan siklamen ve portakal çiçeği olabilir. Çiçeksi katman aynı zamanda sucul ve ozonlu yapısal düzendedir. Orta bölümde sabunsu aromalar var. Çiçekler ve baharatlar kaynaşmıştır : İris ve zencefil tahmin ediliyor.Tatlı ambersi- odunsu notalarla ( sandal ağacı ) tenden ayrılmaktadır.

Prada- L'Homme Prada Water Splash isimli parfüm, kaliteli bir aromatik turunçgilli- çiçeksi kolonya havasındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik buna göre ele alınmalıdır : Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Notalar dengeli ve uyumludur. Az da olsa tatlılık var. Genelde buruk / ekşimsi ve tozlu rayihalar görülmektedir. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu kokusudur.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder