25 Şubat 2023 Cumartesi

Dolce & Gabbana- The Only One 2 Pour Femme EDP / 2019

 















Dolce & Gabbana- İtalyan moda firmasıdır. Şimdiki konumuz, Dolce & Gabbana- The Only One 2 Pour Femme isimli parfüm olacaktır. Şekerli, ekşimsi, buruk, tatlı, kremsi, sabunsu, soğuk, sıcak, yapay, ferah ve yumuşak esintileri var. Meyveler, gurme notalar, çiçeksi notalar, vanilya ve amber içerikleri barındırıyor. Oryantal- vanilya kategorisinde gösterilmektedir.

Üst- kuş üzümü, kırmızı meyveler, armut, frezya,

Orta- gül, kahve, menekşe,

Alt- tonka fasülyesi, paçuli, amber, amber ağacı.

Dolce & Gabbana- The Only One 2 Pour Femme isimli parfümün başlangıcında kırmızı orman meyveleri bulunmaktadır. Kuş üzümü, kızılcık, kuşburnu ve armut şekerli, ekşimsi ve buruk rayihalar veriyor. Daha sonra gelen çiçeksi notalar tatlı ve kremsi yapıdadır. Frezya, şakayık, gül ve yasemin olarak sıralanır. Bunları biraz sabunsu menekşe ve leylak takip eder. Son fazda gurme notalar var. Tatlı kahve ve yapay tatlılıktaki vanilya- amber kombinesi ile parfüm tende ayrılıyor.

Dolce & Gabbana- The Only One 2 Pour Femme isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşmektedir. Devamında özellikle dışarıya karşı saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende de iki gün süren güçlü kalıcılığı olacaktır. Tene dengeli sıkılması gerekir. Üç- dört fıs yeter. Kalıcılık ve fark edilirliği yükselten ve tene dengeli dozaj gerektiren unsurlar parfümün EDP formatında olması ve en önemlisi şekerli, kremsi, ekşimsi ve yapay koku karakteridir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir. Genel sıcak vurgular var. Ne var ki, sabunsu çiçekler katmanında soğuk esintiler yapıyor. Nota geçişleri de başarılıdır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5 

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder