16 Şubat 2023 Perşembe

Calvin Klein- Eternity For Men EDP / 2019


























Calvin Klein- ABD kökenli moda firmasıdır. Şimdi Calvin Klein- Eternity For Men EDP isimli parfümü değerlendireceğiz. Çiçeksi notalar, odunsu notalar, aromatik bitkiler, meyveler, msik ve meşe yosunu aromaları bu parfümü şekillendiriyor. Tatlı, kremsi, sucul, ozonlu, yumuşak ve ferah yapıdadır. Aromatik- fujer grubunda gösterilmiş.

Üst- adaçayı, ozonik notalar, elma,

Orta- selvi bitkisi, sardunya, muskat, lavanta,

Alt- süet, ambergis, iris kökü, cypriol yağı.

Calvin Klein- Eternity For Men EDP- yeşil kokan tatlımsı lavanta ve elma notalarıyla açılıyor. Devamında gene yeşil aromatik otlar ( fesleğen, nane ) vardır. Erkeksi- yeşil çiçeksi notalar ( sardunya, karanfil, yasemin ) bunu takip etmektedir. Sonlara doğru odunsu notalar, misk ve meşe yosunu hissediliyor. Yumuşak sedir ağacı odunsu notaları yönetiyor. Sulandırılmış ve seyreltilmiş misk ve büyük ölçüde yeşil koku karakterine sahip meşe yosunu önemlidir.

Calvin Klein- Eternity- For Men EDP isimli parfümün genel yapısı yeşil koku katmanları üzerine bina edilmiş : Aromatik otlar, çiçeksi notalar ve meşe yosunu bu meyandadır. Bunların hepsi farklı derecelerde sucul ve ozonlu hissiyat vermektedir. Gene toplamda enerjik, ferah ve yumuşaktır. Aslında orta katmandan başlayarak karışım halinde otlar, yapraklar, çayır ve çimen kokuları vardır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Dengeli tatlılık ve başarılı nota geçişleri takdir ediliyor. Yalnız son bölümde yapaylık hissedilir düzeydedir. Fakat rahatsız etmez. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Gün içinde tazelemek suretiyle kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder