3 Ocak 2023 Salı

Elie Saab- Girl of Now Forever EDP / 2019


























Elie Saab- Lübnanlı moda tasarımcısıdır. Bugün Elie Saab- Girl of Now Forever isimli bayan parfümünü değrlendirmekteyiz. Tatlı, kremsi şekerli, yumuşak, hafif ve ferah esintileri var. Çiçeksi notalar, meyveler, amber, vanilya ve deri / süet aromaları hissediliyor. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilmekte.

Üst- limon kabuğu rendesi, ahududu,

Orta- gül, kuş üzümü, badem, portakal çiçeği, badem,

Alt- paçuli, kaşmir ağacı, vanilya, misk.

Elie Saab- Girl of Now Forever- şekerli meyvelerden oluşan bir açılışa sahiptir. En iyi seçtiğim nota aslan meyvesi oldu. Ahududu ve kuş üzümü gibi orman meyveleri de var. Orta katmanda çiçeksi notalar yer almıştır. Bunlar önce yeşil kokan ferah yapıdadır, sonrasında kremsi hale geliyor. Portakal çiçeği, sardunya ve gül olabilir. Son kısımda tatlı amber, kremsi vanilya ve hafifçe verilmiş tatlımsı süet / deri notası var.

Elie Saab- Girl of Now Forever ( Şimdi Sonsuza Kadar Kız ) isimli parfüm, hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Baştan sona şekerli tatlılık ve kremsi hissiyat söz konusudur. Bu bakımdan günün farklı saatlerinde dozaj ayarlaması yapılmalıdır. Mesela sabahleyin çok az sıkılmalıdır. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende, şekerli ve kremsi tonlamalarla yapışkan biçimde gün boyu kalıcılık sağlayabilir. Nota geçişleri başarılı olmuş. Sade, basit ve kolay anlaşılılan bir koku karakteri var.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder