12 Ocak 2023 Perşembe

Emporio Armani- In Love With You EDP / 2019
























Emporio Armani- İtalyan moda şirketidir. Şimdi Emporio Armani- In Love With You isimli bayan parfümünü değerlendirmek istiyoruz. Tatlı, kremsi, yumuşak, hafif sabunsu ve yapay esintiler yapmakta. Çiçeksi notalar, meyveler ve odunsu notalar koku karakterini belirliyor. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilmiş.

Üstte vişne, ahududu, kuş üzümü, ortada gül, yasemin, pelinotu, alt notada paçuli aromaları verilmiş.

Emporio Armani- In Love With You- gayet ferah ve enerjik tatlı- kırmızı orman meyveleriyle başlangıç yapıyor. Vişne, böğürtlen ve aslan meyvesi olabilir. Hızlı akışkanlıkla orta bölüme geçiliyor ve parfüm tene yakın kalıyor. Bu defa genelde tatlı ve kremsi tonlarda çiçekler vardır. Bunlar yasemin, manolya ve gül olarak tahmin ediliyor ve biraz da sucul etkiler yapıyor. Çiçeklerin tatlılığı rahatsız etmiyor. Geri planda hafifçe sabunsu olabilen çiçeksi notalar da ( leylak, iris ) bulunuyor. Kremsi paçuli ve misk kapanışı gerçekleştirecektir.

Emporio Armani- In Love With You isimli parfüm, katman halinde birbirini takip eden uyumlu notalardan oluşuyor. Sadece son bölümde paçuli biraz yapay kalıyor. Çabuk terleyen yağlı tende, tatlı ve kremsi meyveler ve çiçeksi notalar ile günün büyük kısmında kalıcı olacaktır. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu için uygundur.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder