26 Ocak 2023 Perşembe

Calvin Klein- Eternity Flame For Women EDP / 2019

 















Calvin Klein- ABD merkezli moda firmasıdır. Şimdi Calvin Klein- Eternity Flame For Women isimli parfümü tanıtıyoruz. Tatlı, kremsi, şekerli, sabunsu, kuru, pudralı, sıcak, yumuşak ve ferah yapısı var. Meyveler, çiçeksi notalar, turunçgiller, baharatlar, tonka fasülyesi, odunsu notalar, vanilya, tütsü ve amber içeriklidir. Çiçeksi- şipre grubunda gösterilebilir.

Üstte mandalina, ortada bezelye ve alt notada laden otu aromaları açıklanmış. Biz buna ilaveler yapacağız.

Calvin Klein- Eternity Flame For Women isimli parfüm, şekerli meyveler ve turunçgiller karışımıyla açılıyor. Meyveli aromalar daha yoğundur. Aslan meyvesi, kuş üzümü, ahududu, şeftali, portakal ve mandalina olabilir. Bunu kuru ve biberli baharatlar takip etmekte. Tarçın, zencefil ve aromatik kakule algılanıyor. Sonrasında çiçeksi notalar sahne almakta. Büyük ölçüde şekerli tonlamalar yapan tatlı çiçekler neroli, zambak ve sardunya olmalıdır. Çiçeksi harmanın ikinci bölümünde sabunsu hissiyatın çok baskın olduğu pudralı çiçekler var. Ylang ylang, mimoza, yasemin ve iris tahmin edilebilir. Kapanış gelmeden önce, kuru ve sıcak esintili odunsu notaları göreceğiz. Sandal ağacı ve paçuli ikilisine tütsü katılıyor. Son kısımda şekerli tonka fasülyesi & vanilya ve bunlardan ayrı olarak, biraz daha tatlımsı amber yer almakta.

Calvin Klein- Eternity Flame For Women- şekerli meyvemsi- çiçeksi, pudralı çiçeksi ve tonka fasülyeli koku karakteriyle klasik şipre tarzını yansıtmakta. Baharatlar erkeksi yapıdadır. Şekerli meyveler ve turunçgiller, diğer katmanlara nazaran daha ferah ve enerjiktir. Ayrıca gene baharatlardan itibaren sıcaklık artıyor. Şekerli, tatlımsı, pudralı ve sabunsu hissiyat genele yayıldığı için tene dengeli sıkılması gerekir. Üç- dört fıs yeter. Yukarıda belirttiğimiz nedenden ötürü de, çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı var. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Gayet yavaş akışkanlıkla 1 saat sonra tene yerleşmekte. Devamında pudralı çiçeksi notalardan itibaren tene yapışıyor ve dışarıya karşı saldırgan fark edilirlikle esiyor. Böylece ideal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusu olduğu anlaşılır. Dış mekân kokteyl ve davetleri ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder