12 Şubat 2023 Pazar

Elie Saab- Le Parfum Royal EDP / 2019

 















Elie Saab- Lübnanlı moda tasarımcısıdır. Şimdi Elie Saab- Le Parfum Royal isimli parfümü inceleyeceğiz. Turunçgiller, meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve vanilya bu parfümü şekillendirmiştir. Tatlı, kremsi, şekerli, şuruplu, keskin, yumuşak ve ferah esintileri var. Şipre- çiçeksi kategorisinde gösterilmekte.

Üst- mandalina,

Orta- Türk gülü, Bulgar gülü, neroli,

Alt- paçuli, amber, vanilya, sandal ağacı.

Elie Saab- Le Parfum Royal isimli parfüm, turunçgilli- meyveli bir başlangıç yapıyor. Kremsi mandalina ve portakaldan sonra şekerli- şuruplu ahududu, çarkıfelek meyvesi ve aslan meyvesi yer alıyor. Orta bölüm çiçeksi notalardan oluşmakta. Kremsi ve ferah gül baskındır. Tatlı neroli ve portakal çiçeği bunu takip eder. Kapanışta odunsu notalar ( keskin paçuli, sandal ağacı ) ve vanilya var. Bunların hepsi kremsi tonlamalar yapmakta. Paçuli- vanilya- sandal ağacı ekseni söz konusudur.

Elie Saab- Le Parfum Royal isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yapışır ve yakın kalır. 1 saat içinde de dışarıya karşı güçlü fark edilirlik yapar. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığı var. Bunda EDP konsantrasyonunda olmasının payı büyüktür. Genel bir tatlılık olmasına rağmen rahatsız etmiyor, notaları da uyumludur. Ev ve ofis kullanımında ve yaz sezonunda dozajına biraz dikkat edilebilir. Bunun dışında tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine uygundur.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder