6 Ocak 2023 Cuma

Issey Miyake- L'Eau D'Issey Pour Homme Wood & Wood Eau De Parfum Intense / 2019

 















Issey Miyake- Japonya merkezli moda şirketidir. Şimdi Issey Miyake- L'Eau D'Issey Pour Homme Wood Wood Eau De Parfum Intense isimli parfümün incelemesi yapılacaktır. Tatlı, ekşimsi, buruk, şekerli, yapay, sıcak, ferah ve yumuşak esintileri var. Turunçgiller, meyveler, lavanta, reçineler, baharatlar, ambroksan ve odunsu notalar barındırıyor. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- greyfurt, elemi reçinesi, kakule,

Orta- kayısı, ambroksan, sedir ağacı, sandal ağacı,

Alt- odunsu notalar, vetiver, paçuli.

Issey Miyake- L'Eau D'Issey Pour Homme Wood & Wood Eau De Parfum Intense isimli parfümün açılışında yer alan turunçgiller ( greyfurt, mandalina ), lavanta ve meyveler ( kayısı ) toplamda tatlı, ekşimsi ve buruk tonlamalar yapıyor. Bunu şekerli reçineler ( elemi reçinesi ) takip ediyor. Orta bölümde gene şekerli tarzda baharatlar var. Kakule, zencefil, biber ve yenibahar olmalıdır. Kapanıştaki ambroksan ve sandal ağacı merkezli odunsu notalar yapay bir tatlılıkla belirlenmiştir. Son fazda da yeşil ve ferah kokan tatlı odunsu notalar ( vetiver ) bulunmaktadır.

Issey Miyake- L'Eau D'Issey Pour Homme Wood & Wood Eau De Parfum Intense isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Gayet hızlı akışkanlıkla, 15 dakika içinde tene yerleşmesi tamamlanıyor. İlk anda tene yakın durma emareleri gösterse de, yarım saat içinde sahibine ve dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansına sahiptir. Tene dengeli dozaj verilmesi elzemdir. Dört- beş fıs yeter. Sıcaklık genele yayılmıştır. Belli bir sıralama yapmak gerekirse şekerli, ekşimsi, sıcak ve yapay rayihalarının etkisiyle kalıcılık ve fark edilirlik değerleri yükselmiş ve fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir. Reçineli baharatlar, ambroksan ve odunsu notalar marifetiyle Doğulu / Asyalı parfüm geleneğini sürdürmektedir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder