13 Ocak 2023 Cuma

Azzaro- Chrome Aqua Pour Homme EDT / 2019






















Azzaro- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Azzaro- Chrome Aqua Pour Homme isimli parfümü inceliyoruz. Ozonlu ve sucul hissiyat önemlidir. Aromatik otlar, turunçgiller, çiçeksi notalar, misk ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlımsı, buruk, ekşimsi, tuzlu, ferah ve enerjik yapısı var. Aromatik- sucul grubunda gösteriliyor.

Üst- greyfurt, elma, menekşe yaprakları,

Orta- fesleğen, nane, deniz notaları,

Alt- vetiver, selvi bitkisi.

Azzaro- Chrome Aqua Pour Homme- tuzlu deniz suyu aromaları içinde buruk / ekşimsi ve tatlımsı turunçgillerle ( keskin greyfurt ve sonra limon ) başlıyor. Bunu ferah aromatik otlar ( yeşil bitkiler de denebilir ) takip ediyor. Nane, kişniş ve fesleğen seçiliyor. Orta bölümde yeşil kokan erkeksi çiçekleri ( menekşe, lotus, sardunya ) görüyoruz. Bu arada aromatik otlar ve çiçeksi notaların belirgin biçimde sucul ve ozonlu koktuğunu belirtelim. Ama her şeyden önce sucul hissiyat parfümü domine etmiştir. Kapanışta gene yeşil koku formu var. Odunsu notalar vetiver kontrolündedir. Buna yumuşak misk katılıyor.

Azzaro- Chrome Aqua Pour Homme- kaliteli çiçeksi- aromatik kolonya havasındadır. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Turunçgiller ve yeşil- bitkisel koku katmanları ( aromatik otlar, çiçekler ve vetiver ) tene sırasıyla yerleşiyor. Ama yeşil kokan aromalar kendi içinde harmanlanmış ( ve iç içe geçmiş ). Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Yapaylık varsa da, bunun özellikle seçilmiş bir uygulama olduğunu kabul etmeliyiz. Tene özgürce sıkılaiblir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder