20 Ağustos 2022 Cumartesi

Davidoff- Horizon Extreme EDP / 2017


























Davidoff- İsviçreli aksesuar markasıdır. Tütün, konyak, gözlük, parfüm ve yazı gereçleri üretmekte ve kafe işletmeciliği yapmaktadır. Bugün Davidoff- Horizon Extreme isimli parfüm hakkında konuşacağız. Keskin, tatlı / şekerli, kremsi, yumuşak ve yapay esintileri var. İçkimsi notalar, baharatlar, meyveler, reçineler, odunsu notalar, deri ve amber aromaları barındırmakta. Oryantal- odunsu grupta gösteriliyor.

Üst- greyfurt, zencefil, biberiye,

Orta- cypriol yağı, sedir ağacı, muskat, deri,

Alt- amber, sandal ağacı.

Davidoff- Horizon Extreme- keskin votka- viski tarzında içkimsi notalar ve şekerli- buruk kırmızı meyveler ile ( kiraz, vişne, böğürtlen ) açılmaktadır. Orta bölümde şekerli tatlılık veren baharatlar ( tarçın, zencefil ) yer alıyor. Sonrasında ağaç reçineleri ve sedir ağacı harmanlanmıştır. Yapay ve tatlı deri, kremsi amber ve gene tatlı sandal ağacı kapanışı meydana getiriyor.

Davidoff- Horizon Extreme isimli parfüm, aslında bütün bir koku karakterini oluşturan aromaları ile keskin, yapay, yüksek tatlılık barındıran, yoğun içkimsi- baharatlı- reçineli yapısından dolayı tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Ayrıca bu minvalde yalnızca sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusu olabilecek durumdadır. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde kullanmak daha uygundur.

Davidoff- Horizon Extreme- hızlı akışkanlıkla karakterini belli etmekte : İçkimsi- baharatlı- derili- amberli parfüm. Aromalar şöyle harmanlanıp iç içe geçmiştir : İçkimsi- meyveli baharatlar, ağaç reçineli odunsu notalar, deri- amber- sandal ağacı. Fark edilirlik hem sahibine, hem dışarıya karşı çok yoğun ve etkilidir. Çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı kuvveti biçimde iki günü bulur ve yapışkan tarzdadır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder