10 Aralık 2022 Cumartesi

Dolce & Gabbana- The One Grey Pour Homme Eau De Toilette Intense / 2018


























Dolce & Gabbana- İtalyan moda markasıdır. Dolce & Gabbana- The One Grey Pour Homme Eau De Toilette Intense isimli parfümü değerlendirmek istiyorum. Buruk, ekşimsi, tozlu, metalik, kuru, yumuşak ve tatlımsı yapısı var. Aromatik otlar, turunçgiller, lavanta, odunsu notalar, baharatlar ve tütün gibi koku nüansları görülmekte. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- greyfurt, kişniş, fesleğen, kakule,

Orta- lavanta, sardunya, adaçayı,

Alt- vetiver, paçuli, laden otu, tütün.

Dolce & Gabbana- The One Grey Pour Homme Eau De Toilette Intense isimli parfümün açılışındaki buruk ve ekşimsi rayihalar, turunçgiller ve aromatik otlardan ileri geliyor. Metalik yapısı belirgin olan bergamot ve greyfurt var. Fesleğen ve adaçayı ise kuru ve keskin tonlamalarıyla çam esintilerini andırıyor. Orta bölümde tatlımsı koku formunu göreceğiz : Lavanta ve yumuşak baharatlar ( tarçın, kakule ) böyledir. Sonda tozlu odunsu notalar ( paçuli ) ve kuru tütün yer almakta.

Dolce & Gabbana- The One Grey Pour Homme Eau De Toilette Intense- metalik ve tozlu aromalarıyla yapaylık barındırıyor. Bunun haricinde dengeli tatlılık var. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Nota geçişleri de genelde başarılı sayılır. Yavaş akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği açılışta yoğun ve güçlüdür. Devamında tene yakın durarak sakinleşir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna yöneliktir. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder