26 Ekim 2022 Çarşamba

Dolce & Gabbana- The Only One EDP / 2018























Dolce & Gabbana- İtalyan moda markasıdır. Şimdi bu markanın bayan kokularından biri olan, Dolce & Gabbana- The Only One isimli parfümü değerlendireceğiz. Sabunsu, pudralı, şekerli, tatlı ve kremsi yapıdadır. Vanilya, gurme notalar, çiçeksi notalar ve meyvelerle koku karakteri belirleniyor. Oryantal- vanilyalı kategorisinde gösterilmiş.

Üst- bergamot, menekşe, portakal,

Orta- iris, kahve, armut, gül, portakal çiçeği,

Alt- paçuli, vanilya, karamel.

Dolce & Gabbana- The Only One- kremsi meyveler ( portakal- mandalina ) ve tatlı gülle açılmakta. Hafif sabunsu ve daha sonra pudralı hale gelen çiçeksi notalar ( iris- menekşe ), orta bölümü oluşturuyor. Acı kahve aroması, şekerli vanilya ve karamel gibi gurme notalar kapanışı yapmaktadır.

Dolce & Gabbana- The Only One isimli parfümde öncelikle, kremsi- sabunsu- pudralı- yüksek şekerli nota sıralamasının peşpeşe gelmesi, burun ve zihin algısı açısından yorucu olacaktır. Bu nedenle parfümün tene kontrollü ve dengeli sıkılmasını tavsiye edeceğiz. Üç- dört defa fıslatmak yeterli olur. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcılık yapıyor. Şekerli ve yapışkan son bölüm, bu performansta etkilidir. Fark edilirliği ilk anda yoğun olmakla, devamında tensel koku formuna geçer. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, öğleden sonra- akşam vaktine ve soğuk havalara yöneliktir. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde kullanmak daha doğru olacaktır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder