19 Ağustos 2022 Cuma

Tous- 1920 The Origin EDP / 2017



























Tous- İspanyol mücevher markasıdır. Tous- 1920 The Origin isimli parfümü incelemek istiyoruz. Yumuşak, tatlı, ferah ve bir miktar tozlu yapıdadır. Meyve, baharat, çiçek ve odunsu nota gibi koku nüansları vardır. Odunsu- baharatlı grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, karabiber, kakule,

Orta- kimyon, yasemin, yeşil çay,

Alt- sedir ağacı, paçuli, ambergris.

Tous- 1920 The Origin- açılışta kakuleli- biberli yumuşak baharatları kullanıyor. Bunlar hafif tatlımsı ve tozludur. Tatlı meyveler sonra gelir. Bergamot ve çilek olabilir. Orta katmanda yeşil- erkeksi çiçekler ve ferah aromatik otlar var. Bunlar sucul hissiyat veriyor. Yeşil çay, kişniş, yasemin, lotus ve iris tahminlerini yapıyoruz. Yumuşak ve hafifçe tozlu odunsu notalar ( sedir ağacı ) ve misk ile kapanış gerçekleşiyor. Yumuşak süet- deri vurgusu da, parfüm tene yerleştikten sonra hissedilmektedir.

Tous- 1920 The Origin- hızlı akışkanlıkla tene yakın duran ve erkeksi kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik yapan bir kokudur. Çiçeksi- odunsu nüanslar ve süet / deri aromaları daha fazla ön plandadır. Aromalar katman halindedir ve sırası geldikçe algılanır. Baharatlar ve odunsu notalarda seyreltilmiş ve yapay hissiyat var. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder