9 Ağustos 2022 Salı

Versace- Dylan Blue Pour Femme EDP / 2017

 















Versace- İtalyan moda şirketidir. Bugün Versace- Dylan Blue Pour Femme isimli parfümle ilgili yorum yapacağım. Tatlı, kremsi, pudralı, kuru, yağlı, ferah, yumuşak, sıcak ve yapay esintileri var. Çiçeksi notalar, meyveler, odunsu notalar ve misk içeriklerine sahiptir. Çiçeksi- meyveli grupta gösteriliyor.

Üst- yeşil elma, kuş üzümü, yonca, beni unutma çiçeği, şişo,

Orta- şeftali, kuşburnu, petelya, gül, yasemin,

Alt- misk, odunsu notalar, sığla yağı, paçuli.

Versace- Dylan Blue Pour Femme isimli parfümün açılışında tatlı elma, kuş üzümü, kuşburnu ve kremsi şeftali gibi meyveler var. Daha sonra çiçeksi notalar sahne alıyor : Önce yeşil ve ferah kokan çiçeksi notalar ( siklamen, leylak, boronya ) görmekteyiz. Orta bölümdeki yasemin, gül ve zambak gibi çiçeklerin yapısı kremsidir. Çiçeksi katmanın son fazında pudralı ve oldukça yağlı çiçekler ( mimoza, nergis, hanımeli ) var. Misk aroması da pudralı yapısıyla bu çiçeklere dahildir. Paçuli tandanslı kuru odunsu notalarla tenden ayrılıyor. 

Versace- Dylan Blue Pour Femme isimli parfümde aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Gayet yavaş akışkanlıkla tene yerleşmesi 1 saati buluyor. Devamında tene yakın kalmaktansa, özellikle dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirlik yapacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün süren güçlü kalıcılığı mevcuttur. Kremsi ve pudralı aromalar kalıcılık ve fark edilirliği yükseltmiştir. Aynı nedenle tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Son bölümdeki pudralı vurguların yağlanmasından gelen yapaylık hissiyatı baş ağrısı yapabilir ve burun ve zihin algısını zorlayabilir. Bunun dışında nota geçişleri başarılıdır. Meyvemsi başlangıç ve devamındaki yeşil / bitkisel çiçeksi notaları beğeniyoruz. Koku karakteri şipre parfümlere yakın duruyor. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder