19 Aralık 2022 Pazartesi

Narciso Rodriguez- Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Eau De Parfum / 2018

 















Narciso Rodriguez- ABD merkezli moda firmasıdır. Şimdi Nsrciso Rodriguez- For Him Bleu Noir Eau De Parfum isimli parfüm hakkında konuşacağız. Turunçgiller, baharatlar, misk, amber ve odunsu notalar bu parfümü şekillendiriyor. Tatlı, metalik, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Oduns- baharatlı grupta gösterilebilir.

Misk, vetiver, sedir ağacı, abanoz ağacı ve amber gibi notalar açıklanmış. 

Narciso Rodriguez- For Him Bleu Noir Eau De Parfum isimli parfümün açılışı tatlı ve metalik turunçgillerle yapılıyor. Bunu tatlı baharatlar takip ediyor. Bergamot, mandalina, greyfurt, portakal, tarçın, kakule, zencefil ve biber aromalarını algılıyoruz. Devamında gelen misk, amber ve odunsu notalar ( abanoz ağacı, sedir ağacı, vetiver ) ile tatlılık ve sıcaklık artacaktır. Yapay özellikteki sedir ağacı- vetiver ikilisi kapanışı gerçekleştiriyor. 

Narciso Rodriguez- For Him Bleu Noir Eau De Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Ardından sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olacaktır. Tene özgürce sıkılabilir. Genele yayılan fakat rahatsız etmeyen tatlılık ve sıcaklık ( bu arada sondaki yapay odunsu notalar da rahatsız etmiyor ) ve baharatlı- odunsu yapısal düzen sayesinde fark edilirlik ve kalıcılık yükselirken, aynı zamanda tene özgürce sıkılabilmesi mümkün olmuştur. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk ve serin havalara ve akşam saatlerine uygundur. Dozaj ayarlaması ile yaz mevsiminde, günlük kullanım ve sosyal ortamlarda bile kendine yer bulabilir. Ayrıca dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder