7 Ağustos 2022 Pazar

Zadig & Voltaire- Just Rock! For Him EDT / 2017


























Zadig & Voltaire- Fransız moda markasıdır. Bugün Zadig & Voltaire- Just Rock! For Him isimli parfümü yorumlayacağım. Sıcak, yumuşak, tatlımsı, pudralı, kuru ve bir miktar kremsi esintiler sunmakta. Vanilya, odunsu notalar, deri, baharatlar ve amber gibi koku nüansları veriyor. Oryantal- odunsu kategorisinde gösterilmektedir.

Notaları amber, paçuli, vanilya, baharat çeşnisi ve odunsu notalar olarak açıklanmış. Biz buna ilaveler yapacağız.

Zadig & Voltaire- Just Rock! For Him isimli parfüm, yanık tütsüler eşliğinde kuru paçuliyle başlamakta. Devamında koyu ama yumuşak deri notası geliyor. Buradaki deri aroması, tabakhanede işlemden geçirilmiş deri ve / veya yağlı deriden imal edilmiş kaliteli deri ceket gibi kokmakta. Orta bölüme doğru, pudralı vanilya teması ağırlığını hissettiriyor. Sonlara gelindiğinde pudralı vanilya nispeten yumuşama eğilimi gösteriyor ve sınırlı bir şekerli tonka fasülyesi ve kremsi amber notalarına yol veriyor. Geri planda genelde yumuşak odunsu notalar gizlenmiş. Kapanış kısmında artık sıcak karabiber aroması tek başına kalıyor...

Zadig & Voltaire- Just Rock! For Him isimli parfümde tütsü, paçuli, deri, vanilya ve karabiber gibi nota katmanları görmekteyiz. Bunlar yavaş bir akışkanlıkla, sırasıyla tene yerleşiyor. Odunsu notalar, amber ve tonka fasülyesi de ara nüans ve yardımcı elemandır. Parfüm en sonunda tene yakın kalıyor. Sonlara doğru tatlılık yükseliyor. Ne var ki, notalar uyumlu ve dengeli olmuş.

Zadig & Voltaire- Just Rock! For Him- dengeli sıkılması şartıyla günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır. Temel koku katmanları olan tütsülü paçuli, deri, pudralı vanilya ve karabiber ile fark edilirlik ve kalıcılık performansı yükselmekte. Çabuk terleyen yağlı tende, iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı vardır. Fark edilirliği de ilk anda, özellikle dışarıya karşı yüksektir. Sonra sakinleşip sahibine dönük fark edilirlik yapar.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder