23 Ağustos 2022 Salı

Paco Rabanne- Pure XS ( Pure Excess ) For Him EDT / 2017




















Paco Rabanne- Fransız moda markasıdır. Bugün, Paco Rabanne- Pure XS ( Pure Excess ) For Him isimli parfümü değerlendiriyoruz. Tatlı / şekerli, keskin, yapay ve yumuşak yapısı var. Baharatlar, aromatik otlar, içkimsi notalar, odunsu notalar ve deri gibi koku nüansları veriyor. Aromatik- baharatlı grupta gösterilmektedir.

Üst- zencefil, yeşil notalar, kekik,

Orta- vanilya, tarçın, deri, likör,

Alt- sedir ağacı, mür reçinesi, şeker.

Paco Rabanne- Pure XS ( Pure Excess ) For Him - vanilyalı tarçın ve zencefil gibi, tatlı- biberli baharat kokularıyla başlangıç yapmakta. Devamında keskin aromatik otlar sahne alacaktır. Adaçayı ve kekik olarak tahmin edilmekte. Orta bölümde gene baharatlar devreye giriyor. Bu kez içkimsi ( rom ? ) baharatlar ve yumuşak deri notaları var. Buna tütsü aromaları eşlik etmekte. Şekerlenmiş yapay odunsu notaların sedir ağacı tandanslı olduğunu düşünmekteyiz. Böylece kapanış olmakta.

Paco Rabanne- Pure XS ( Pure Excess ) For Him- Özet=

* Tatlı- biberli baharatlar,

* Keskin aromatik otlar,

* İçkimsi baharatlar- deri- tütsü,

* Şekerli odunsu notalar.

Açılıştan kısa süre sonra tatlılık yükseliyor ve şekerli tonlara varıyor. Dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. İçki, vanilya, şeker ve deri notaları rahatsız edici olabileceğinden, yaz mevsiminde / aşırı sıcakta kullanılmamalıdır.

Paco Rabanne- Pure XS ( Pure Excess ) For Him isimli parfüm, sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekândaki davet ve partiler ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. Akışkanlık yavaştır. İki saat içinde tamamen tene yerleşir. Deri, tütsü, vanilya ve baharatlar ile, belirgin biçimde tene yakın durma eğilimindedir. Aromalar genelde baharat harmanı, deri ve ahşapsı katman olarak ayrışır. Çabuk terleyen yağlı tende, bir güne yakın kalıcılığı var. Fark edilirlik ise, tene yakın durmasıyla ilgilidir ve daha sakindir.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder